Team

Shana

Shana is de oprichtster van Shana Raes Hairdesign. Ze heeft reeds 9 jaar ervaring in de kapperswereld. Van kleur, snit, make-up tot opsteekkapsels, dat doet ze allemaal even graag. Ze heeft tal van cursussen gevolgd bij O-Way en andere professionele merken. Haar passie is om de klanten telkens een goed gevoel te geven en tot rust te laten komen. Ze heeft ook enorm veel interesse in biodynamische producten en verpakkingen.

Interesses: Spanje, verre reizen, op restaurant gaan, koken, familie/vrienden, Antwerpen, mode, ondernemen en bloemen/planten

kinderen/dieren: dochter Zoë, hondje Lina (cavalier), 7 kippen en 2 konijntjes

Lynn

Lynn werkt reeds bij ons sinds 2015 en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het kappersvak. Brushing, kleur en balayage is vooral haar ding. Ze is gespecialiseerd in natuurlijke ‘looks’ op basis van highlights, geföhnde stevige brushings, verf- en nabehandelingen. Daarnaast geeft ze ontspannende hoofdmassages.

Intresses: 

Kinderen/dieren: dochter Noya en Hondje Floreke (chihuahua)

Esther

Esther is begonnen als jobstudent bij ons in 2018 en gaat vanaf juli 2020 ons team vervoegen. Ze is geboren voor de kappers- en schoonheidswereld, Esther is zo gepassioneerd en voert haar taken perfect uit. Ze past volledig in ons concept!

Interesses: gezellig samenkomen met familie en vrienden, werken in de tuin (bij goed weer), voor mijn lieve diertjes zorgen en mezelf verdiepen in de kappers/schoonheidswereld.

Dieren: 2 poezen Ollie en Nelson, 7 kippen, 3 eenden en 2 konijnen

Stephanie

Stephanie vervolledigde ons salon in 2017, ze heeft al meer dan 9 jaar ervaring. Van jongs af aan heeft Stephanie interesse in haar en make-up, maar pas tijdens haar opleiding realiseerde ze zich hoezeer het vak haar bevalt. Stephanie en Shana hebben samen gestudeerd. Ze is gespecialiseerd in föhnen, kleuren en knippen. Haar passie is ook het knippen van heren kapsels.

Interesses: vrienden, familie, salsa, fitnessen, wandelen met mijn hondje en genieten van het leven met een wijntje!

Dieren: hondje mini (chihuahua)